PRIJAVE
  kamera

Resno, resnično, sedaj gre zares!

Tema ostaja nespremenjena!

Najkasnejši datum prijave ekipe (to pomeni, da se zmenite, da boste snemali) je 15.1. 2009. V primeru slabega vremena se datum prestavi na popoldne istega dne.

V mejlu lepo pozdravite, povejte od kod ste, kaj bi snemali (reklamo ali film – morebiti že delovni naslov), priložite risbico vaše skupine. E-mail je.: pzabret@gmail.com .


Napačno poslanih mejlov uredništvo Zlate žabe ne bo   zabeležilo.

 

Edino pravo, misli s svojo glavo?
(glavna misel)

(podmisli kot predlogi)
Kdor posluša druge, hitro lahko naleti na težavo: kaj je prav, kaj mu lahko nakoplje težave, ga s tem pokoplje? Premišljenost dejanj, komu zaupati, kje je meja naivnosti, kdo mi daje nasvete? Sem kritičen do tega kar slišim po tv-ju, v časopisih, na internetu?  Se poštenost splača? Kam lahko pripeljejo nepremišljena dejanja in ali bo na koncu res vse dobro? Zaupam svoji glavi, da bom ravnal pravilno, ali pustim da drugi mislijo namesto mene? Svojeglavost slej ko prej naleti na zid?

Vaš cilj je Zlata Žaba v vseh pogledih. Torej lotite se poliranja scenarija, snemanja in urejevanja največ 10-minutnega bleščečega izdelka, ki bo navdušil publiko in ponosno izkazoval vaš trud in veselje do izzivov. Za tiste, ki znate stvari povedati in pokazati zelo jedrnato, pa vas izzivamo, da posnamete 30-sekundni spot, navdih naj vam bo skavtstvo v najbolj navdušujoči obliki doslej.

*zvezde boste samo, če boste upoštevali naslednje:
brez preklinjanja, pijančevanja (tudi če je prikazano kot slabo). Uporabljajte slovenski jezik, ki je predvsem razumljiv in dovolj glasen. Filmi naj ne vsebujejo uživanja ogroženih živalskih vrst, ker je to verjetno nelegalno. Ponoči snemajte z obzirnostjo.